У безперервному польоті




Багатогранний, невгамонний, невичерпний, незупинний, комунікабельний, відкритий, щирий, суперактивний, ерудований, амбітний, енергійний, досвідчений  менеджер...Таке  враження справляє начальник відділу освіти, молоді та спорту Гуляйпільської міської ради Науменко Віктор Павлович навіть з першого погляду.А ось що говорят про нього освітяни Гуляйпілля;" Віктор Павлович - компетентний керівник освіти громади. Йому притаманні такі якості  як науковий світогляд та світосприйняття, висока загальна культура та ерудиція, соціальна активність, доброзичливість, демократичність, почуття відповідальності, рішучість, енергійність, високий рівень кваліфікації. Володіє сучасними технологіями в управлінні та використовує їх як основу в своїй практичній діяльності. Визначальною рисою керівника є творчість, невтомний постійний пошук нового, тому освіта у громаді працює у режимі постійного розвитку"(І.В.Самохліб). 
 Відділ освіти молоді та спорту Віктор Павлович очолив тільки в січні 2018р.(до цього був творчим директором Гуляйпільської спеціалізованої ЗОШ І-ІІІступенів). Але вже за ций стислий термін  у відділі розроблено та активно реалізуються в громаді   проекти «Конкурентноспроможна мережа закладів освіти громади», «Модернізація закладів освіти громади», «Шкільний автобус», «Шкільна бібліотека», «Розвиток професійної компетентності педагога в системі неперервної освіти», «Інновації в сучасній освіті», «Обдарована молодь - майбутнє України», «BeProfi: платформа кар’єрного орієнтування молоді».До стратегії розвитку Гуляйпільської міської територіальної громади внесено проект «Дитина з особливими освітніми потребами». У рамках даного проекту у громаді створено комунальну установу «Інклюзивно-ресурсний центр», у закладах освіти відкрито дві ресурсні кімнати та дві медіатеки, які задовольняють потреби дітей з особливими освітніми потребами, Здобутки освітян громади Віктор Павлович у грудні 2018 року успішно презентував у Львові на дводенному форумі  за програмою «Децентралізація на практиці – вчимося один від одного».
Секрет такого швидкиого  успіху  Віктора Павловича криється ,на мій погляд, в його особистих якостях (читайте перше речення),постійному прагненні до змін, та ,нарешті, КРЕАТИВНОСТІ!
Високого Вам польоту та чистого неба, шановний! Побільше вдалих STARTUPів


Немає коментарів:

Дописати коментар