Безперервно вперед та вгору..


Мій життєвий девіз багато в чому навіяний фразою Козьми Пруткова «Якщо хочеш бути щасливим - будь ним!» Дивлюся вперед - з надією, назад - з вдячністю, вгору - з вірою, по сторонах - з любов'ю. У мене немає всього, що я люблю, але я люблю все, що у мене є.
СВІТЛАНА БУКРЕЄВА

Букреєва Світлана Михайлівна працює в сфері освіти Запорізької області 33 роки. З грудня 2008 року була призначена директором Науково-методичного центру управління освіти Енергодарської міської ради, а у січні 2016 року перемогла в конкурсі та обіймає посаду начальника управління освіти.Невпинне новаторство менеджера Світлана Михайлівна виявила вже в НМЦ. Дивіться, яку спадщину вона залишила. Серед  трьох секторів НМЦ, поряд із сектором інформаційного забезпечення та моніторингу якості освіти, а також сектором методичного забезпечення освіти, є й досить незвичний - сектор організації післядипломної освіти та роботи з ВНЗ. А ще (УВАГА!) РОДЗИНКА:”Віртуальний університет”(матеріали з 2012 року і понині на сайті НМЦ). Пам`ятають в місті і про школу кадрового резерву, яка працювала при НМЦ три роки поспіль(із 21 її слухачів 15 стали керівниками закладів освіти або їх заступниками).
Поряд з невпинним новаторством Світлані Михайлівні є властивим дотримання обіцянок.Після перемоги на конкурсі на посаду начальника управління новопризначена очільниця освітян Енергодара оголосила про максимальну відкритість педагогам,учням та їх батькам.І от сайт управління освіти Енергодарської міської ради( http://enuo.osvita.zp.ua/),на якому є окремі сторінки:педагогам,учням, батькам, громадянам. Дуже показовою є сторінка Світлани Михайлівни у Фейсбуці:усі новини освіти,посилання на нормативні документи,всі перемоги дітей та педагогів...Здається,людина занурена в роботу.І раптом…”Ця цитата “зробила” вчора  мій вечір:”Мудрим є не той ,хто довів будь-що,а той ,хто знаючи істину, не став сперечатися”.А от перепост:”Рецепт успіху:вчиться, поки інші сплять; працюйте, поки інші бовтаються без діла; готуйтеся, поки інші грають і мрійте,поки інші тільки бажають..” Це менеджер нового покоління:відкрита для людей особистість із власною позицією з приводу різних аспектів нашого життя-буття,про яку вона сміло повідомляє в мережі.
На думку Світлани Михайлівні, керівник-це людина , яка є готовою взяти на себе відповідальність та приймати управлінські рішення , стратег, який готовий прислухатися і до громади, і до педагогів , спільно виробляючи програму розвитку сфери освіти .Майже не відрізняється від цього думка колег про неї:”Освітяни міста Енергодара - це команда творчо обдарованих, енергійних, цілеспрямованих педагогів, на чолі із справжнім лідером – ініціативним, творчим, харизматичним начальником управління освіти Букреєвою Світланою Михайлівною. Вона завжди у вирії подій, по-справжньому закохана у свою справу, ініціатор і творець нового, цікавого і захоплюючого, надихає педагогів та учнів на успіх!”( з матеріалів С.Цемко).



Тільки вперед і тільки вгору!!!Щасти Вам,Світлано Михайлівно!





Немає коментарів:

Дописати коментар